Főoldal

 

Köszöntjük a Bonpet weboldalán!


MARTINI ÉS TÁRSA Kft.
1995-ben alakult.Tulajdonosa alapító tagja volt PHAETON EUR Kft.-nek, mely cég a japán KABO KOGYO Co. Ltd.(feltaláló cége) európai képviseletét látta el.
Számos hazai és nemzetközi,több határon túli bemutatón,különböző konferenciákon való részvétellel megismertette a BONPETET Európával,felhívta a figyelmet rá Európa határain kívül is. 
 
A BONPET gyártásának Szlovéniába történő telepítésével természetesen PHAETON EUR Kft.feladata megszünt, BONPET SYSTEMS d.o.o. lett az Európai gyártási és kereskedelmi központ.

Az új gyártó MARTINI ÉS TÁRSA Kft.-t bízta meg termékeinek MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELETÉVEL.

Elmondhatjuk tehát,hogy mindent tudunk a BONPET-ről.Ha rákeresünk az interneten láthatjuk,hogy ezt a mai napig egyedülálló terméket a világon mindenhol ismerik,nagyon sok vállalkozás foglalkozik vele,széles körben alkalmazzák.
Célunk,hogy ez a kiváló tulajdonságokkal rendelkező oltóanyag Magyarországon is jóval nagyobb teret hódítson.BONPET SYSTEMS d.o.o. 1999-ben vette meg a gyártási jogot a japán partnertől.

,A XXI.század igényeinek megfelelő,mintaszerű zöldberuházást valósított meg Szlovénia csodálatos hegyei között,egy gyönyörű völgyben.  

2001-ben kezdte gyártani saját termékeként a Bonpetet.Ma már szállít az USA-ba,Canadába, Dél-Amerikába és természetesen Európa legtöbb országába.

Mérnökei a BONPET kemikália rendkívüli oltóképességének bizonyítására, folyamatosan új megoldásokat keresnek.

A BONPET környezetbarát automatikus tűzoltóeszköz megbízhatóságát kiemeli a neves biztosítótársaság TRIGLAV és BARKLEY & Lloyd az egész  világra vonatkozó felelősségbiztosítása is, melyet a termékre a gyártóval kötött.