Copyright 2019 - Custom text here

Ampulla

BONPET AUTOMATA TŰZOLTÓ AMPULLA

MAGYARORSZÁG területén ingyen házhozszállítás.        Bruttó: 50 546 Ft.

    

. Automatikus működés

· Zárt helyiségekben való használat

· Egyszerűen rögzíthető

· 10 éves élettartam

· Nincs karbantartási költség

· Hatás: alkalmas A, B, C, F tűzosztályba tartozó tüzek oltására,

automatikus üzemmódban ELEKTROMOS* tüzek oltására

· Nem káros az emberi szervezetre, környezetbarát (halon mentes)

· Oltógránátként is használható

· Szlovén gyártmány, japán gyártási technológia

· Méretek: 300 mm x 90 mm x 60 mm

· Összsúly: 1030 gr.

· Térfogat: Zárt üvegampulla 600 ml oltófolyadékot tartalmaz

 

AUTOMATIKUS TŰZOLTÁS AZ EMBEREK ÉS A KÖRNYEZET KÁROSÍTÁSA NÉLKÜL

A Bonpet tűzoltó ampulla használatának célja: A Bonpet tűzoltó ampullák olyan kisebb, zárt terekben keletkezett kezdeti tüzek automatikus oltására szolgálnak, ahol a lehetséges tűzforrások, például az elektromos berendezések, folyamatosan - időnként emberi felügyelet nélkül - működnek. Használata minden olyan helyen szükséges, amely nehezen hozzáférhető, vagy ahol az ajtó kinyitása csak még jobban serkentené a tüzet. Minden olyan helyen pótolhatatlan, ahol légrobbanás lehetséges, ami után gyorsan terjedő tűz üt ki.

Az ampulla felszerelése az alábbi jellemzői miatt ajánlatos: automatikus működés, ami a kezdődő tüzek hatékony elfojtását jelenti, ezáltal megvédhető az emberi élet és a vagyon;felszerelhető háztartásokban, ipari létesítményekben, irodákban, hajókon, stb.; nincsenek hamis tűzriadók, hiszen csak akkor aktiválódik, ha a helyiségben megnőtt a hőmérséklet; az ampulla a tűzfészekbe dobva is rendkívül hatásosan olt, ez a módszer pánikhelyzetben, megváltozott tudatállapotban is bárki által könnyen alkalmazható; esztétikus külsejű; használata nem okoz további károkat, mivel az oltás során keletkező maradékanyagot egyszerűen el lehet távolítani a felületről; környezetbarát oltóanyag (nem káros az emberi szervezetre és a környezetre).

Élettartam: Hosszú az élettartama (10 év); Nem igényel karbantartást (csak arra kell vigyázni, hogy az üveg ne sérüljön meg); Egyszerűen felszerelhető és leszerelhető költözés esetén.

Biztonság: Szlovéniában az Építésügyi Vizsgálati Laboratórium bevizsgálta az ampullát (P 653/99-530-2: konyhai olajtűz eloltása, P 651/99-530-1: gyúlékony folyadékok tüzének eloltása).

Az ampullákra vonatkozó MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT a Szlovén Köztársaság Honvédelmi Minisztériumának Polgári Védelmi és Mentési Igazgatósága által 2001-ben kiadott URSZR GS 01 02 01 00. számú Műszaki engedélye alapján került kiállításra.

Színváltozatok: a tűzoltó ampulla négy színben kapható. Nagyobb megrendelés esetén megállapodás alapján más színű ampullák szállítása is lehetséges.