Termékek

BONPET automata tűzoltó ampulla


Ár: 44 500 Ft + ÁFA
Magyarország területén ingyenes házhozszállítás

 • Automatikus működés
 • Zárt helyiségekben való használat
 • Egyszerűen rögzíthető
 • 10 éves élettartam
 • Nincs karbantartási költség
 • Hatás: alkalmas A, B, C, F tűzosztályba tartozó tüzek oltására, automatikus üzemmódban ELEKTROMOS* tüzek oltására
 • Nem káros az emberi szervezetre, környezetbarát (halon mentes)
 • Oltógránátként is használható
 • Szlovén gyártmány, japán gyártási technológia

Méretek: 300 mm x 90 mm x 60 mm· 
Összsúly: 1030 gr.
Térfogat: Zárt üvegampulla 600 ml oltófolyadékot tartalmaz

AUTOMATIKUS TŰZOLTÁS AZ EMBEREK ÉS A KÖRNYEZET KÁROSÍTÁSA NÉLKÜL

A BONPET tűzoltó ampulla használatának célja: A Bonpet tűzoltó ampullák olyan kisebb, zárt terekben keletkezett kezdeti tüzek automatikus oltására szolgálnak, ahol a lehetséges tűzforrások, például az elektromos berendezések, folyamatosan – időnként emberi felügyelet nélkül – működnek. Használata minden olyan helyen szükséges, amely nehezen hozzáférhető, vagy ahol az ajtó kinyitása csak még jobban serkentené a tüzet. Minden olyan helyen pótolhatatlan, ahol légrobbanás lehetséges, ami után gyorsan terjedő tűz üt ki.

Az ampulla felszerelése az alábbi jellemzői miatt ajánlatos: automatikus működés, ami a kezdődő tüzek hatékony elfojtását jelenti, ezáltal megvédhető az emberi élet és a vagyon; felszerelhető háztartásokban, ipari létesítményekben, irodákban, hajókon, stb.; nincsenek hamis tűzriadók, hiszen csak akkor aktiválódik, ha a helyiségben megnőtt a hőmérséklet; az ampulla a tűzfészekbe dobva is rendkívül hatásosan olt, ez a módszer pánikhelyzetben, megváltozott tudatállapotban is bárki által könnyen alkalmazható; esztétikus külsejű; használata nem okoz további károkat, mivel az oltás során keletkező maradékanyagot egyszerűen el lehet távolítani a felületről; környezetbarát oltóanyag (nem káros az emberi szervezetre és a környezetre).

Élettartam: Hosszú az élettartama (10 év); Nem igényel karbantartást (csak arra kell vigyázni, hogy az üveg ne sérüljön meg); Egyszerűen felszerelhető és leszerelhető költözés esetén.

Biztonság: Szlovéniában az Építésügyi Vizsgálati Laboratórium bevizsgálta az ampullát (P 653/99-530-2: konyhai olajtűz eloltása, P 651/99-530-1: gyúlékony folyadékok tüzének eloltása).

Az ampullákra vonatkozó MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT a Szlovén Köztársaság Honvédelmi Minisztériumának Polgári Védelmi és Mentési Igazgatósága által 2001-ben kiadott URSZR GS 01 02 01 00. számú Műszaki engedélye alapján került kiállításra.

Színváltozatok: a tűzoltó ampulla négy színben kapható. Nagyobb megrendelés esetén megállapodás alapján más színű ampullák szállítása is lehetséges.

A Bonpet gránátot kis zárt terekben keletkező tüzek oltására fejlesztették ki.

Használata és jellegzetességei: A gránátot bedobják a tűzbe. Nagyon hatásos tűzoltó eszköz,rendkívül rövid idő alatt olt. Az oltófolyadék elpárologva nem okoz semmilyen másodlagos károkat.

Előnye: hosszú élettartama van (5 év) fenntartási költségek nélkül

Biztonság: Szoléniában, Ljubljanában volt tesztelve egy műszaki tanintézetben (P 653/99-530-2: olajtűz a konyhában, 651/99-530-1 P: tüzek gyúlékony folyadékkal). A Szlovén Köztársaság Honvédelmi Minisztériumának Polgári Védelmi és Mentési Igazgatósága által 2001-ben kiadott URSZR GS 01 02 01 00. számú Műszaki engedély egyetért a Gránát tűzoltó eszköz hatásosságával.

Méretek: 197 mm x 60 mm(átmérő)

Súly, kiszerelés: 700g,a zárt műanyag ampulla 500 ml oltófolyadékot tartalmaz.

Színek: fehér és piros

Anyaga: PVC

Nem káros sem az emberre, sem a környezetre!

A Bonpet 2 literes tűzoltó készülék jól használható autókban, hajókon, kisházakban, konyhákban és lakókocsikban.

Bonpet 2 literes tűzoltó készülék – 8A/113B/25F

A Bonpet 2 literes hordozható tűzoltóeszköz kifejezetten javasolt az autókban, hajókban, lakókocsikban és konyhákban. Ezt a készüléket manuálisan használják és az egyetlen termék a piacon, mely alkalmas a konyhákban történő növényi olajok által kialakult tüzek oltására, valamint elektronikus tüzek oltására 35000 Volt-ig. Megfelel a követelményeknek, hogy otthonokban is használható legyen, mint kézi tűzoltóeszköz.

Engedélyezés alatt.

 • Tartalom: 600 ml Bonpet oltófolyadék
 • Hatótáv: 4 m
 • Oltási idő: 40 másodperc
 • Jótállási idő: 2 év
 • Alkalmazás: vegye le a védőkupakot, irányozza a sprayt a tűz centrumára és nyomja meg a kioldó kart (legalább 1 m biztonsági távolságról).

RÉSZLETEK

A Bonpet tűzoltó spray innovatív és univerzális, többször felhasználható segédeszköz elsősorban a háztartási tüzek gyors megfékezésére.

Hatékony oltóeszköz az A, B és F osztályú kezdeti tüzek oltására, melyek keletkezhetnek a háztartásban, a kertben grillezés közben, táborozás során, az autóban, tehát bárhol, ahol tűz üthet ki.

Egyszerű és biztonságos használat

Mindenféle kezdeti tűz eloltására alkalmas, feszültség (240/380V) alatt lévő berendezések és eszközök oltására is.